Kiszámítható, jövedelmező eredmények amire a cégének szüksége van

És a személyre szabott többcsatornás élmények, amelyeket ügyfelei megérdemelnek.
Az Emarsys egy dinamikusan fejlődő csatornafüggetlen marketing automatizácós rendszer melyet már több, mint 1500 vállalat használ világszerte. Gyors üzleti eredmények az iparág-specifikus analitikának és a beépített, valós üzleti esetekre épülő felhasználási forgatókönyveknek köszönhetően.
Biztosítsa sikerét, az új ügyfelek szerzésétől a lojális vásárlóig. A vásárlói kosárérték növelése és a kommunikáció hatékonyságának növelése révén. A COVID megjelenése után kiemelt szerepet kap az újabb jellegű ügyfélszerzés, amikor csupán online eszközök állnak a rendelkezésre. A cél az ügyfél életciklusának növelése. Az SAP Emarsys rendszer minderre megoldást nyújt.

Hogyan működik az SAP emarsys rendszer?

Az Emarsys egy dinamikusan fejlődő csatornafüggetlen marketing automatizácós rendszer melyet már több, mint 1500 vállalat használ világszerte. Gyors üzleti eredmények az iparág-specifikus analitikának és a beépített, valós üzleti esetekre épülő felhasználási forgatókönyveknek köszönhetően.
Biztosítsa sikerét, az új ügyfelek szerzésétől a lojális vásárlóig. A vásárlói kosárérték növelése és a kommunikáció hatékonyságának növelése révén. A COVID megjelenése után kiemelt szerepet kap az újabb jellegű ügyfélszerzés, amikor csupán online eszközök állnak a rendelkezésre. A cél az ügyfél életciklusának növelése. Az SAP Emarsys rendszer minderre megoldást nyújt.

Hogyan működik az SAP emarsys rendszer?

Az Emarsys Platform Főbb Tulajdonságai

Egységesített Marketing

Egységesíti a különböző ügyféladatokat egy nyílt architektúrán és API-n keresztül.

Iparág Specifikus Megoldások

Kulcsrakész beépítet iparág-specifikus elemzések és valódi scenáriók.

Személyre szabott

Teljes mértékű ügyfélre szabást tesz lehetővé minden csatornán és eszközön. szemelyre-szabható.
Részletek

Mesterséges Intelligencia

Beépített mesterséges intelligencia és prediktív elemzések, könnyú skálázhatóság
Részletek

Többcsatornás Automatizáció

Egyszerűsíti és ésszerűsíti a csatornák közötti marketing műveleteket az ügyfélélmény optimalizálása érdekében.

Riportolás és Analitika

Mérhető üzleti eredmények, amelyek kiszámítható és nyereséges növekedést eredményeznek. Részletek

Többcsatornás Élmények

Biztosítson, személyre szabott, többcsatornás élményeket legyen szó marketingről (e-mail, hirdetések, mobil, web) Részletek

Határtalan Integráció

Nyílt architektúra és API használata az intelligensebb többcsatornás használat ösztönzésére.
Részletek

Mit kínál Önnek az Emarsys Platform?

Marketingbarát mesterséges intelligencia

A prediktív analitika elemzi az ügyfelek viselkedését azáltal, hogy minden cselekvést – vagy annak hiányát – figyelembe vesz, hogy meghatározza, mikor és hogyan fognak cselekedni ügyfelei.

Az AI-optimalizálással párosítva a Tactics segít olyan kidolgozott kampányok létrehozásában, amelyek néhány kattintással aktiválhatók. A mesterséges intelligencia által vezérelt szegmentálás, tartalomkiválasztás, csatornaválasztás és időzítés a valódi személyre szabás középpontjában áll, ami a bevételek napokon belüli növekedését eredményezi.

Előre jelzik, hogy az egyes ügyfelek mekkora valószínűséggel hajtanak végre valamilyen műveletet, és kombinálják azt a bevétel-előrejelzésekkel a targeting (ügyfél célzás) érdekébe.

Maximálisan személyreszabható

Minden márka személyes kapcsolatot szeretne kialakítani minden vásárlóval, de ezt a data silos akadályozzák.

Az Emarsys minden offline és online ügyféladatot egyesít és valós idejű, személyre szabott termékajánlássá és egy-egy előrejelzéssé alakít, amelyek bármely csatornán és eszközön keresztül működnek.

A Salling Group +25%-os bevételnövekedést tapasztal az automatizált, személyre szabott omnichannel élményeknek köszönhetően.

Mérhető üzleti eredmények

Mérje meg ügyfél-elköteleződési stratégiája teljesítményét és annak tényleges hatását. Használja ki az elemzéseket, melyek gyorsak és iparágspecifikus tudásra épülnek. Az Emarsys valós idejű, megfelelő informáltságú döntéshozatalt tesz lehetővé. Ismerje meg, hogy mely marketingstratégiák segítik leginkább a globális növekedésben vállalkozását!

Csatornák

Email
Emelje a személyre szabást a következő szintre, és maximalizálja a kampány hatását olyan innovatív megoldásokkal, mint a termékajánlatok és az automatikus küldési idő optimalizálása.

Web
Használja ki meglévő vásárlói adatait, beleértve az offline adatokat, hogy kivételes vásárlási élményt nyújtson.

Hirdetések (Ads)
Növelje az elköteleződést az által, hogy személyre szabja hirdetéseit belső adatainak segítségéével.

Teljes integráció a legjobb e-kereskedelmi szolgáltatókkal

A legnagyobb e-kereskedelmi szolgáltatókkal való partnerség azt jelenti, hogy az Emarsys könnyen tárolja az adatokat többcsatornás platformján, és minden csatornán kihasználja a mesterséges intelligencia által vezérelt személyre szabási képességeket. Az egyszerűsített integrált többcsatornás automatizálás leegyszerűsíti a csatornák közötti végrehajtást és marketingműveleteket.

Emarsys Sikertörténetek

SAP Emarsys Biotech USA sikertörténet

A járványhelyzet kis híján teljesen áthúzta a Biotech USA terveit Életmódváltó Programjuk tavalyi indulásakor! Az SAP Emarsys rendszer segítségével a kampányt pillanatok alatt áttervezték és ezen felül a programba illesztették az otthonról is végezhető edzésprogramot.

„A Covid-19 majdnem keresztbe húzta a Biotech USA jól kidolgozott terveit Életmódváltó Programjuk tavalyi indulásakor! Azonban az SAP Emarsys rendszere annyira rugalmasnak bizonyult, hogy a kampányt pillanatok alatt áthangolták, integrálva például az otthon is végezhető edzésprogramokat – mindezt több országban külön-külön.

A Magyar Marketingszövetség konferenciáján Tóth Szabolcs Attila, a BiotechUSA online marketing és eCommerce vezetője fogja bemutatni, hogy milyen kulcsfontosságú szerep jut az európai terjeszkedésükben az SAP Emarsys rendszerének.”

Tegye cégét versenyképesebbé az Emarsys marketing automatizációs megoldásával!