SAP Emarsys Demo Webinar

Biztosítsa márkája kiszámítható és nyereséges növekedését a megszokott elvárásokon felüli online ügyfélélménnyel és többcsatorán marketing automatizációval!
Magyarországon még kevésbé ismert az SAP által nemrég felvásárolt Emarsys marketing automatizációs platform, de ez egészen biztosan nem sokkáig marad így. Az Emarsys felhő alapú marketing automatizációs platform, pontosan azt nyújta amit a mostani vásárolók leginkább elvárnak a modern cégektől. Személyreszóló ügyféléményeket!
Az SAP Emarsys egy új generációs, felhőalapú, cross-channel marketing-automatizációs platform, melynek segítségével az Ön cége is azt a személyreszóló digitális ügyfélélményt nyújthatja az összes értékesítési csatornáján, melyet a modern digitális fogyasztó elvár.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az Emarsys marketing automatizációs platform, görgessen tovább és nézze meg felvételről a platformot bemutató webinárunkat!

SAP Emarsys Bemutató Webinár

2020 és 2021 is a nagy változások éve volt. Új eszközökön és több csatornán keresztül vásárolnak a fogyasztók. Új és meglévő ügyfelek megtartása érdekébe gyors stratégia és szemléletváltásra van szükség.

Miről szól a webinár

Szükségesnek szükséges, de mégis kihívás az új csatornák bevonása. A marketing szakembereknek nehéz konzisztens élményt biztosítani minden felületen. Az Emarsys az elmúlt két egymást követő évben a legtöbb csatornát használó platformként emlegették. Teljes omnichannel élmény nyújtása.

Az SAP és az Emarsys küldetése, hogy ügyfeleinket hatékonyan segítsük hozzá a kézzel fogható üzleti eredmények eléréséhez. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az Emarsys átlagosan 17%-al növeli meg az online kampányokból származó árbevételt.

Valós eredmények rövid időn belül? Igen! Pár kattintással elindítható kampányok? Igen! Nézze meg webinarunkat és ismerkedjen meg az Emarsys marketing automatizációs platformmal!

Előadók:

Eva Král’ová (Sales Manager CEE) és Balint Vegh (VP Product Management)

Regisztráljon és nézze meg a webinart felvételről!

Regisztrációt követően a megadott email címre elküldjük a webinár linkjét.